2022 Burç Yorumları: Seni Neler Bekliyor?


Yeni yıla sayılı gün kalmışken, 2022 burç yorumlarını senin için bir araya getirdik!

Yılbaşı, yılın en sevdiğimiz zamanlarından biri. Hem yeni bir yıla girmenin heyecanı, hem de yeni yılda bizi bekleyenlere karşı duyduğumuz merak tavan yapmış durumda. Sen de bizim gibi astrolojiyle ilgiliysen ve 2022 burç yorumlarını merak ediyorsan, doğru yerdesin!

Bakalım yeni yılda bizi neler bekliyor, işte karşında 2022 burç yorumları!

Burç tarihleri

Burç tarihleri

Hangi ay hangi burç?” diye düşünüyorsan hemen cevap verelim, işte burç tarihleri…

  • Koç burcu tarihleri: 21 Mart – 20 Nisan
  • Boğa burcu tarihleri: 21 Nisan – 20 Mayıs
  • İkizler burcu tarihleri: 21 Mayıs – 21 Haziran
  • Yengeç burcu tarihleri: 22 Haziran – 22 Temmuz
  • Aslan burcu tarihleri: 22 Temmuz – 22 Ağustos
  • Başak burcu tarihleri: 23 Ağustos – 22 Eylül
  • Terazi burcu tarihleri: 23 Eylül – 22 Ekim
  • Akrep burcu tarihleri: 23 Ekim – 21 Kasım
  • Yay burcu tarihleri: 23 Kasım – 22 Aralık
  • Oğlak burcu tarihleri: 22 Aralık – 20 Ocak
  • Kova burcu tarihleri: 21 Ocak – 19 Şubat
  • Balık burcu tarihleri: 20 Şubat – 20 Mart

2022 Burç yorumları

2022 Koç burcu yorumları

Koç burcu 2022

2022 koç burcu için kariyer açısından epey şanslı başlayacak gibi görünüyor. Yılın ilk 3 ayında iş konusunda yeni başlangıçlar, projeler ve heyecan verici gelişmeler koç burçlarını bekliyor. Bu yıl hem iş hem de sosyal hayatlarında koç burçlarının popüler olacağı dönemler olacak. Yeteneklerinizi geliştirmek, yeni konularla ilgilenmek ve odaklandığınız konularda ileri adım atmak için 2022 sizin önünüzde birçok kapı açabilir, tabii eğer karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirebilirseniz…

Koç burcu 2022 aşk hayatında da hareketli dönemler geçirecek gibi görünüyor. Özellikle Şubat ayı ile birlikte flörtlerinizle yakınlaşma, yılın son dönemlerinde ise işlerin ciddiyete binmesi gibi etkiler görebilirsiniz. Aşk bakımından 2022 koç burçları için son derece uğurlu! Sağlık konularında ise kendinize biraz daha dikkat etmeniz gereken, stresten uzak durup kendinize önem vermeniz gereken bir dönem olabilir.

Koç burcu özellikleri için makalemize göz atabilirsin.

2022 Boğa burcu yorumları

Boğa burcu 2022

Boğa burçları 2022’de iş hayatlarına odaklanacak ve beklemediği başarılar elde edecek desek yanılmış olmayız! Özellikle Ocak, Şubat ve Mart aylarında akademik alanda veya iş alanında yeni kapılar açılabilir, beklenen ilerlemeler ve sıçramalar yaşanabilir. 2022’de boğa burçları kendilerini o kadar güçlü ve her şeyi başarabilir enerjide hissedecekler ki, onları kimse yıldıramayacak.

2022 sosyal hayatınızda yeni kişilerle tanıştığınız, hatta bu kişilerin size kariyer bakımından da fayda sağladığı bir yıl olabilir. Yılın ortasında ise duygusal anlamda yeni biri ile tanışmak ve ilişkiye başlamak için en şanslı döneminiz. Bu yıl aşk ilişkilerinde kıskançlık ön plana çıkabilir, dikkatli olmakta fayda var. Büyük ve hareketli bir yıl sizi bekliyor, hazır olun!

Boğa burcu özellikleri için makalemize göz atabilirsin.

2022 İkizler burcu yorumları

İkizler burcu 2022

2022 ikizler burcu için kişisel gelişim ve eğitim konularında çok hareketli geçeceğe benziyor. Ufkunuzu açmak, yepyeni konulara odaklanmak 2022’de heyecan verici sonuçlar doğurabilir. Kariyer hayatınızda uzun süredir beklediğiniz ilerlemeler görebilir, belki de bir iş değişimi yaşayabilir, yurtdışı kapılarını aralayabilirsiniz.

İkizler burcu 2022 aşk hayatında da şanslı bir yıl olacak. Özellikle Mayıs ayı sonrasında hayalinizde kurduğunuz romantik ilişkiler ete kemiğe bürünebilir ve sizi çok mutlu edecek bir döneme giriş yapabilirsiniz. 2022’ye başlarken kendinizi mental olarak yorgun hissetseniz bile, yılın ilerleyen dönemlerinde sağlığınıza biraz daha dikkat ederek huzuru bulmanız mümkün.

İkizler burcu özellikleri için makalemize göz atabilirsin.

2022 Yengeç burcu yorumları

Yengeç burcu 2022

Yengeç burcu 2022 için ne bekliyor diye düşünüyorsanız: AŞK! Duygusal konularda 2022’nin en şanslı burçlarından biri olan yengeçleri tutkulu bir aşk bekliyor. Bu yıl girdiğiniz ortamlarda popüler olabilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Özellikle Nisan’dan sonraki dönemde işlerin iyice ısınmasına hazır olun.

2022 yengeç burçlarının kariyerlerinde de yatırımlara ve finansal konularda dengeye işaret ediyor. Yeni bir sermaye arayışı veya var olan işinizde yükselme isteği içine girebilirsiniz. Sağlık konusunda ise kontrolü elinizde tutmanız ve kendinizi zorlamamanız gereken bir dönemdesiniz. Yılın son döneminde dış görünüşünüze odaklanmaya başlayabileceğiniz için bu dönemi “Yepyeni bir ben” mottosu ile geçirebilirsiniz.

2022 Aslan burcu yorumları

Aslan burcu 2022

Aslanlar 2022’de: “Sonunda bu yıl köşeyi döndüm!” diyecekler. Geçtiğimiz dönemki tutulmaların negatif etkilerinden arındıkları, her konuda artık işlerin daha iyi gittiği bir döneme gireceksiniz aslan burçları! Finansal açıdan yeterli, hatta kariyerde de terfilerle karşılaşabileceğiniz gibi yeni kazanç kapıları da edinebilirsiniz.

Aslan burcu için diğer bir heyecanlı konu ise 2022’de aradıkları gerçek aşkı bulacak olmaları. Artık sizin de sonunda yüzünüz gülecek! Yeni ilişkilerin başladığı, var olan ilişkilerin ise resmiyete döküleceği 2022 yılında, objektif ve gerçekçi olursanız kazanırsınız. Aslan burçları için uzun süredir erteledikleri sağlık sorunları gündeme gelebilir, dikkat etmekte fayda var.

Aslan burcu özellikleri için makalemize göz atabilirsin.

2022 Başak burcu yorumları

Başak burcu 2022

Başak burçları 2022’nin ilk 3 ayında aşk ve aile ilişkilerine yoğunlaşacak gibi görünüyor. Önceki yıllarda yaşadığınız çalkantılı dönemler nihayet bir son bulunuyor ve artık her şey biraz daha net olmaya başlıyor. Yeni ilişkiler başlayacağı gibi uzun zamandır sürüncemede olan ilişkiler ise artık bir çözüme kavuşacak gibi görünüyor. Ocak – Mart arasını bu konuda iyi değerlendirmenizi öneririz.

2022’yi kariyer bakımından epey yoğun geçirecek olan Başak burçları, beklediği fırsatlarla karşılaşacak. İşte yeni basamaklar, yeni sorumluluklar kendini gösterirken, ekonomik anlamda da rahat bir nefes alabilirsiniz. İş hayatınızdaki bu yoğunluğun sağlığınızı etkilemesine izin vermeyin ve stresi azaltmaya çalışın. Sağlıklı beslenmek bu yıl hayatınızı değiştirebilir.

Başak burcu özellikleri için makalemize göz atabilirsin.

2022 Terazi burcu yorumları

Terazi burcu 2022

Verimli bir 2022 yılı terazi burçlarını bekliyor! Sanat ve hobi alanında sizi tatmin edecek bir yıla giriyorsunuz ve bu konuda gelir sağlamaya bile başlayabilirsiniz. Şubat ve Mart ayları arasında, eğer bekarsanız yeni biriyle tanışabilir, heyecanlı bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

Bu yıl hedeflediğiniz konularda ilerleme kaydedebileceğiniz pek çok fırsatla karşılaşmanız mümkün, yeter ki değerlendirmesini iyi bilin. Terazi burcu 2022 borçlar konusunda zorlayıcı olabilir, iki kere düşünmekte fayda var. Sağlıklı bir yaşam için beslenme ve uyku düzeninize özen göstermeniz gereken bir yıl olabilir.

Terazi burcu özellikleri için makalemize göz atabilirsin.

2022 Akrep burcu yorumları

Akrep burcu 2022

Akrep burçlarını 2022’de yaratıcı, romantik ve eğlenceli bir yıl bekliyor. 2021 Aralık’tan 2022 Mayıs’a kadar geçecek dönemde yılın en keyifli zamanlarını geçirmeniz mümkün. Aradığınız romantik ilişkiyi bulabilir, kendinizi çok yaratıcı ve özgüvenli hissettiğiniz bir döneme girebilirsiniz. Evlilik kararı gündemde olabileceği gibi yürümeyen ilişkiniz de sonlanabilir, her bakımdan radikal değişimler içine girebilirsiniz.

Yılın ilk 3 ayında ile ilişkileri de ön plana çıkarken, kariyer bakımından da yeni atılımlar yapabilirsiniz. Finansal konularda kredi çekme ve borçlanma konularına dikkat etmeniz faydanıza olabilir. Beklenmedik yerlerden gelen paralar sizi mutlu edebilir. Sağlık açısından ise 2022’de bağışıklık sisteminize dikkat etmeniz gereken, sağlıklı beslenip bünyenizi güçlendirmeniz gereken bir yıl olabilir.

Akrep burcu özellikleri için makalemize göz atabilirsin.

2022 Yay burcu yorumları

Yay burcu 2022

Yay burçlarının 2022’de en çok dikkat etmeleri gereken konu: Kararlar alırken iki kere düşünmek. Ani ve çok düşünmeden alınan kararlar yolunuzda engel olabilir. Sizi 2022’de macera dolu, enerjik ve parlak bir yıl bekliyor. Eğer bağlılık arıyorsanız, karşınıza hayatınızın aşkının çıkması çok yüksek bir ihtimal. Hali hazırda bir ilişkiniz varsa, çok daha yakınlaşacağınız ve derinleşeceğiniz bir döneme girebilirsiniz.

2022’nin genelinde daha çok kendi gelişiminize odaklandığınız, değerinizi artırdığınız ve bilinirlik kazandığınız bir yıl olabilir. Sağlık konusunda ise macerasever ruhunuz sizi riske atabilir, ekstrem sporlarda dikkatli olmanızda fayda var. Kış aylarında ise bağışıklık sisteminizi güçlendirmeyi ihmal etmemelisiniz.

Yay burcu özellikleri için makalemize göz atabilirsin.

2022 Oğlak burcu yorumları

Oğlak burcu 2022

Bir süredir zorlandığınızı düşündüğünüz bu dönem sonunda sona eriyor ve 2022’de oğlak burcu olarak sizi çok daha rahat ve pozitif bir dönem bekliyor. Kariyer konusunda alacağınız eğitimlerle yeni iş kapıları açılabilir, akıllı planlar yapabilirsiniz. Yılın ilk 3 ayında alacağınız kararlar, yeni bir yol çizmenize neden olacak. Yılın orta döneminde ise ciddi ilişkileri evliliğe döndürmek gibi önemli kararlar alabilirsiniz.

Yılın büyük kısmında kendinize yeni bir rota çizebilir, son 3 aylık dönemde de yepyeni bir hayata adım atabilirsiniz. Kariyer ve ekonomik konularda aklınızdaki kaygıları dizginleyebilirseniz, sizi rahat ve huzurlu bir 2022 yılı bekliyor. Stres kaynaklı sağlık şikayetleri yaşamanız söz konusu, spora biraz daha zaman ayırarak daha sağlıklı bir yaşam tarzı edinebilirsiniz.

Oğlak burcu özellikleri için makalemize göz atabilirsin.

2022 Kova burcu yorumları

Kova burcu 2022

Kova burcu 2022’de hayatını düzene koymak için karşısına çıkan fırsatları değerlendirecek. Olgunlaşacağınız, kendi gelişiminize odaklanacağınız ve gerçeklerle yüzleşeceğiniz bir yıl sizi bekliyor. Kariyer konusunda sorumluluklarınızın artacağı, tecrübelerinizi geliştirebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

Bağlılık ve sorumluluk göstermenizi gerektirecek yeni bir yola girebilirsiniz, bu yeni bir ilişki olabilir, çocuk olabilir veya yeni bir işe başlamak olabilir. Yılın ikinci yarısında aşk hayatınız hareketlenebilir, var olan ilişkinizde daha tutkulu bir döneme girebilirsiniz. Hayatınıza girecek yeni sorumluluklar, dönem dönem stres seviyenizin artmasına neden olabilir, bu yüzden beslenmenize dikkat etmeniz gerekebilir.

Kova burcu özellikleri için makalemize göz atabilirsin.

2022 Balık burcu yorumları

Balık burcu 2022

2022’nin en şanslı burçlarından biri de balık burçları. Karşısına çıkacak fırsatları iyi değerlendirdiğinizde birkaç adım birden sıçramanız, yepyeni kapılar açmanız mümkün. Yeni gelen iş teklifleri veya uzun zamandır düşündüğünüz hedeflerinizi hayata geçirmek için yıl ortası en şanslı dönemleriniz.

Var olan ilişkinizin nereye gittiğini sorgulayabilir, beklentilerinizin karşılanmadığını hissedebilirsiniz. Bu durum ilişkilerinizin zayıflamasına neden olabilir. Kariyer ve ekonomik bakımdan karşınıza çıkan fırsatları iyice araştırarak değerlendirmelisiniz. Sağlık konusunda ise çok daha iyi hissettiğiniz bir döneme girebilirsiniz. Bu yıl meditasyon, yoga ve sağlıklı beslenme gibi konulara ağırlık verebilirsiniz.

Balık burcu özellikleri için makalemize göz atabilirsin.

2022'de burçların neler beklediğini öğrendin! Astroloji gerçekten de insanın hayatına etki eden ve şekillendiren bir konu, biz de günlük burç yorumlarını okumaktan asla geri kalmıyoruz. Yıllık burç yorumlarına göre de önümüzdeki süreçleri değerlendirmek son derece faydalı.

Burcumuza göre giyinmek, makyaj yapmak ise bizim için tam bir tutku. Eğer sen de bizim gibiysen, burcuna göre makyaj önerilerimizi keşfetmek için bu makalemize göz atabilirsin. Özellikle burçlara göre ruj renkleri önerileri çekici bir görünüm elde etmek mümkün. Maybelline Matte Ink Zodiac serisi rujları bu yıl burçlar ve makyaj konusunda bizi en çok heyecanlandıran ürünlerden oldu. Zodiac serisini incelemek ve burcuna göre doğru ruj rengini seçmek için de bu makalemize göz atabilirsin.

Hemen üye ol!

Sana özel içerik ve ipuçlarını görebilmek için hemen üye ol!

Daha kişisel bir deneyim ister misin?

Lancome.com.tr’de %25 İndirim Fırsatı

Tüm ürünlerde geçerli %25 indirimi kaçırma!

Kodu Kopyala